- Advertise Here -

MK Monopoly


Minecraft Server

Tags:

Нов Македонски Minecraft Server 1.8 "Beta"
Адреса: play.mkmonopoly.com
[ Survival, No Grifing, Shop, Plots, Chest Protect, sethome, tpa, warp wild random, Every day Cash, Kit

Starter и другите работи се на пат ]
повеќе инфо на www.mkmonopoly.com


За да влезете на серверот прво ќе ви треба да се регистрирате со:

командата /register и лозинка по избор
и после можете со командата /login и вашата лозинка што ја поставивте за да влезете, како и

секој нареден пат.

На овој начин сте заштитени од крадење на корисничкото име.
Исто така можете да користите и платена верзија и неплатена Minecraft, со тоа што секогаш на

овој начин ќе бидете заштитени од злоупотреба на вашето корисничко име во играта.

Vote for this server!
Us:  
  • Offline! Players
  • 1.8.3 Version
  • 26.3% Uptime
  • 54 minutes Last Ping
  • 0 Votes

Random Server Videos