Best Indonesia Minecraft Servers


Top Minecraft Servers lists some of the Best Indonesia Minecraft Servers on the web to play on. Browse down our list and discover an incredible selection of servers until you find one that appears to be ideal for you! Click on a server to learn more about it, or just copy the ip address into your Minecraft client and find out for yourself just how great it is.



Rank Server About

#1

ID Minecraft Servers

Kaizen Network

Kaizen Network
IP: kaizenmc.my.id
Players Online
20
MC Version: 1.19
Game Modes: / / / /

#2

ID Minecraft Servers

Silhouette Project Craft

Silhouette Project Craft
IP: play.spcindo.my.id
Players Online
25
MC Version: 1.16
Game Modes: / / / /

#3

ID Minecraft Servers

Crimson Club

Crimson Club
IP: crimsonclub.net
Players Online
9
MC Version: 1.19.2
Game Modes: / / / / / / / /

#4

ID Minecraft Servers

Clarity Network

Clarity Network
IP: claritynetwork.net
Players Online
0
MC Version: 1.19-rc2
Game Modes: / / / / / / / / /

#5

ID Minecraft Servers

DestariaMC Indonesia

DestariaMC Indonesia
IP: play.destaria.xyz
Players Online
2
MC Version: 1.19.2
Game Modes: / / / / / /

#6

ID Minecraft Servers

GukGukCraft

GukGukCraft
IP: play.gukgukcraft.id
Players Online
18
MC Version: 1.18
Game Modes: / / /

#7

ID Minecraft Servers

CRISPY NETWORK | CROSSPLAY

CRISPY NETWORK | CROSSPLAY
IP: play.crispymc.net
Players Online
32
MC Version: 1.19
Game Modes: / / / / / / /

#8

ID Minecraft Servers

MisueSMP

MisueSMP
IP: misue.online
Players Online
5
MC Version: 1.18
Game Modes: / / / /

#9

ID Minecraft Servers

VectorCraft Indonesia Season 5

VectorCraft Indonesia Season 5
IP: play.vectorcraftid.com
Players Online
22
MC Version: 1.19
Game Modes: / / / /

#10

ID Minecraft Servers

Turtle Revolution

Turtle Revolution
IP: play.turtleid.com:2005
Players Online
14
MC Version: 1.19
Game Modes: / / / / /

#11

ID Minecraft Servers

Lucky Network

Lucky Network
IP: play.luckynetwork.net
Players Online
74
MC Version: 1.19.3
Game Modes: / / / / / /

#12

ID Minecraft Servers

ItzJackSMP

ItzJackSMP
IP: play.itzjacksmp.ml
Players Online
0
MC Version: 1.17.1
Game Modes: / / / / / /

#13

ID Minecraft Servers

Ardaw Nework

Ardaw Nework
IP: ardaw.net
Server Status
Offline
MC Version: Unknown
Game Modes:

#14

ID Minecraft Servers

RoomPixel

RoomPixel
IP: play.roompixel.com
Players Online
4
MC Version: 1.19
Game Modes: / /

#15

ID Minecraft Servers

EiRoSans | BEDROCK & JAVA | Server

EiRoSans | BEDROCK & JAVA | Server
IP: play.eiromc.xyz
Players Online
6
MC Version: 1.19.2
Game Modes: / / / /

#16

ID Minecraft Servers

rizal

rizal
IP: damns.minehut.gg
Players Online
0
MC Version: 1.19.3
Game Modes:

#17

ID Minecraft Servers

Norigami Java Server

Norigami Java Server
IP: play.norigami.eu.org
Server Status
Offline
MC Version: 1.19.3
Game Modes: / / / / / / /

#18

ID Minecraft Servers

DiviaMC

DiviaMC
IP: diviamc.id
Players Online
1
MC Version: 1.7.1
Game Modes: / / / /

#19

ID Minecraft Servers

LegendManyo

LegendManyo
IP: play.dancraft.net
Players Online
0
MC Version: 1.14.4
This server did not select any game modes.

#20

ID Minecraft Servers

ConcordiumCraft

ConcordiumCraft
IP: 139.99.81.115
Players Online
0
MC Version: 1.12.2
Game Modes: /

The Best Indonesia Minecraft Servers

Kaizen Network (kaizenmc.my.id)

Game Modes: / / / /

Server Minecraft Indonesia yang lebih modern dengan berbagai fitur keren!
Mencakup 3 server utama: Survival Mix, MMORPG, dan SkyBlock.

Join our Discord server!
https://ieu.link/KaizenDiscord

English:
Kaizen Network is a more modern Indonesian Minecraft server with various cool features. This server is a survival mix with MMORPG and SkyBlock. Join our Discord for help or if you just want to get to know the community better.

Connect to this Minecraft 1.19 server using the ip kaizenmc.my.id

Silhouette Project Craft (play.spcindo.my.id)

Game Modes: / / / /

๐— ๐—ฒ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ต๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—œ๐—ก๐—˜๐—–๐—ฅ๐—”๐—™๐—ง ๐—ฆ๐—˜๐—ฅ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ!. ๐˜ˆ ๐˜œ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜”๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ณ๐˜ข๐˜ง๐˜ต ๐˜š๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ!.
โ—------------------ใ€Œ๐—ฆ๐—˜๐—ฅ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ ๐—œ๐—ก๐—™๐—ขใ€------------------โ—
๐—ก๐—ฎ๐—บ๐—ฎ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ: ๐—ฆ๐—ถ๐—น๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—–๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ๐˜ [๐—ฆ๐—ฃ๐—–]
๐—ฆ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—œ๐—ฃ: >>> ๐—ฃ๐—Ÿ๐—”๐—ฌ.๐—ฆ๐—ฃ๐—–๐—œ๐—ก๐——๐—ข.๐— ๐—ฌ.๐—œ๐——
๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป: ๐Ÿญ.๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿฎ - ๐Ÿญ.๐Ÿญ๐Ÿฒ.๐Ÿฑ ๐— ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ๐˜ ๐—๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ ๐—˜๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป
โ—--------------------------------------------------------------โ—
[+] ๐Œ๐ˆ๐— ๐‘๐๐† ๐Ÿ.๐Ÿ๐Ÿ‘.๐Ÿ - ๐Ÿ.๐Ÿ๐Ÿ”.๐Ÿ“ (๐˜š๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜™๐˜—๐˜Ž ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ-๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜๐˜•๐˜‹๐˜–๐˜•๐˜Œ๐˜š๐˜๐˜ˆ!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ)
๐—™๐—ถ๐˜๐˜‚๐—ฟ:
๐ฆ๐œ๐Œ๐Œ๐Ž - ๐„๐ฉ๐ข๐œ ๐‚๐ฎ๐ฌ๐ญ๐จ๐ฆ ๐‘๐๐† - ๐ƒ๐ฎ๐ง๐ ๐ž๐จ๐ง๐ฌ - ๐‘๐š๐ง๐ค๐ฌ - ๐‚๐ซ๐š๐ญ๐ž - ๐Œ๐ฒ๐๐ž๐ญ - ๐„๐ฉ๐ข๐œ ๐‘๐š๐ข๐ ๐๐จ๐ฌ๐ฌ - ๐๐š๐œ๐ค๐ฉ๐š๐œ๐ค (/๐ฉ๐ฏ) - ๐‚๐ฎ๐ฌ๐ญ๐จ๐ฆ ๐ƒ๐ฎ๐ง๐ ๐ž๐จ๐ง ๐Œ๐จ๐›๐ฌ - ๐ƒ๐š๐ข๐ฅ๐ฒ ๐๐ฎ๐ž๐ฌ๐ญ๐ฌ - ๐‘๐๐† ๐“๐จ๐จ๐ฅ๐ฌ - ๐ƒ๐ฎ๐ง๐ ๐ž๐จ๐ง ๐‘๐ž๐ฌ๐จ๐ฎ๐ซ๐œ๐ž - ๐„๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ - ๐€๐ง๐ ๐Œ๐š๐ง๐ฒ ๐Œ๐จ๐ซ๐ž!
= ๐˜‹๐˜ช๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ช ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜š๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜™๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ค๐˜ฆ ๐˜—๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ! (๐˜™๐˜ฆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ: ๐˜–๐˜ฑ๐˜ต๐˜ช๐˜ง๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ)
.
[+] ๐Œ๐จ๐๐ž๐ซ๐ง ๐’๐Œ๐ ๐Ÿ.๐Ÿ๐Ÿ”.๐Ÿ’ - ๐Ÿ.๐Ÿ๐Ÿ”.๐Ÿ“ (๐˜š๐˜ถ๐˜ณ๐˜ท๐˜ช๐˜ท๐˜ข๐˜ญ ๐˜”๐˜ถ๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜บ๐˜ฆ๐˜ณ)
๐—™๐—ถ๐˜๐˜‚๐—ฟ:
๐’๐ฅ๐ข๐ฆ๐ž๐…๐ฎ๐ง - ๐‚๐ฎ๐ฌ๐ญ๐จ๐ฆ ๐‘๐ž๐œ๐ข๐ฉ๐ž๐ฌ - ๐‹๐š๐ง๐ ๐‚๐ฅ๐š๐ข๐ฆ - ๐’๐ค๐ข๐ฅ๐ฅ๐ฌ - ๐‘๐š๐ง๐๐จ๐ฆ ๐“๐ž๐ฅ๐ž๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ - ๐Œ๐š๐ซ๐ซ๐ข๐š๐ ๐ž - ๐๐š๐ซ๐ญ๐ข๐ž๐ฌ - ๐‚๐ซ๐š๐ญ๐ž๐ฌย  - ๐…๐ฎ๐ง ๐๐ฎ๐ž๐ฌ๐ญ๐ฌ - ๐‚๐ฎ๐ฌ๐ญ๐จ๐ฆ ๐„๐ง๐œ๐ก๐š๐ง๐ญ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ - ๐€๐ง๐ ๐Œ๐š๐ง๐ฒ ๐Œ๐จ๐ซ๐ž!
.
[+] ๐•๐€๐๐ˆ๐‹๐‹๐€ ๐Ÿ.๐Ÿ๐Ÿ–
๐—™๐—ถ๐˜๐˜‚๐—ฟ:
๐‹๐š๐ง๐ ๐‚๐ฅ๐š๐ข๐ฆ - ๐Š๐ž๐ž๐ฉ ๐ˆ๐ง๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐จ๐ซ๐ฒ ๐“๐ซ๐ฎ๐ž - ๐“๐ซ๐š๐๐ž - ๐‘๐š๐ง๐๐จ๐ฆ ๐“๐ž๐ฅ๐ž๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ - ๐“๐ก๐ž ๐„๐ง๐ & ๐๐ž๐ญ๐ก๐ž๐ซ ๐Œ๐จ๐ง๐ญ๐ก๐ฅ๐ฒ ๐‘๐ž๐ฌ๐ž๐ญ
.
Fitur diatas merupakan ๐…๐ข๐ญ๐ฎ๐ซ ๐‡๐ˆ๐†๐‡๐‹๐ˆ๐†๐‡๐“ di server ini!, sedangkan fitur lainnya masih banyak loh!. mau tau lebih lengkap? Join sekarang juga! ๐Ÿ˜„
.
Semua fitur diatas ada tutorialnya di /warp Tutorial.
[=====================================]
Link Vote 1:ย http://link.spcindo.my.id/vote-a
Link Vote 2:ย http://link.spcindo.my.id/vote-b
Discord:ย http://link.spcindo.my.id/discord
Instagram:ย http://link.spcindo.my.id/instagram
Facebook:ย http://link.spcindo.my.id/facebook
.
หœโ€ยฐโ€ข.หœโ€ยฐโ€ข ๐—”๐˜†๐—ผ ๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—ป ๐—ฆ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—๐˜‚๐—ด๐—ฎ! โ€ขยฐโ€หœ.โ€ขยฐโ€หœ
.
Trailer Server:ย https://youtu.be/NWWZpTYoloQ

Connect to this Minecraft 1.16 server using the ip play.spcindo.my.id

Crimson Club (crimsonclub.net)

Game Modes: / / / / / / / /

Crimson Club is an Indonesian server for versions 1.16.5 - 1.19.2. Its a survival genre based server with custom RPG Items, as well as Dungeons and Boss Fights to help give a new gaming experience. Interested in finding out what else you will find on the Crimson Club Minecraft server? Check out the list of features below.

Features:
- System Economy
- Keep inventory true
- RPG Items
- GriefPrevention
- Rankup
- Jobs
- Region Market
- Boss Fight
- Dungeons
- Pets
- Chat Auction
- Clan War
- and more...!

Connect to this Minecraft 1.19.2 server using the ip crimsonclub.net

Clarity Network (claritynetwork.net)

Game Modes: / / / / / / / / /

Since 2017

Connect to this Minecraft 1.19-rc2 server using the ip claritynetwork.net

DestariaMC Indonesia (play.destaria.xyz)

Game Modes: / / / / / /

Server semi RPG dengan custom world yang megah, custom enchant, dungeon misterius menyimpan harta dan rahasia, miniboss yang menantang, serta lore yang menarik jiwa.
Selalu nantikan Lore based Dungoen dan berbagai event yang diadakan.

Connect to this Minecraft 1.19.2 server using the ip play.destaria.xyz

GukGukCraft (play.gukgukcraft.id)

Game Modes: / / /

GukGukCraft is an Indonesian Minecraft crossplay server.

Connect to this Minecraft 1.18 server using the ip play.gukgukcraft.id

CRISPY NETWORK | CROSSPLAY (play.crispymc.net)

Game Modes: / / / / / / /

CrispyNetwork adalah server Minecraft Indonesia yang didirikan oleh FirstmediaID dan dikelola oleh CrispyVerse server ini mulai beroperasi pada 20 April 2018

Server ini menyediakan fitur seperti VivaSMP - SansSMP - SkyBlock dan juga Survival

English:
CrispyNetwork is an Indonesian Minecraft server founded by FirstmediaID and managed by CrispyVerse. It provides rich features such as VivaSMP, SansSMP, SkyBlock and also Survival. This server started operating on the 20th of April, 2018.

Connect to this Minecraft 1.19 server using the ip play.crispymc.net

MisueSMP (misue.online)

Game Modes: / / / /

*Ni Ai Wo!~*

Haii, Aku Mau Bagi Tau Nih
Ada Server Minecraft Yang Wajib Banget Kalian *JOIN*~๐Ÿ€

```dan kalian di Server ini bisa mabar dengan player Java juga lho!, Yang player MCPE, bisa Join juga kok!๐Ÿฅ + Kalian Bisa RolePlay Bareng Temen Kalian juga lhoo!๐Ÿ•Š๏ธ ```

_๐Ÿฆ‹Keterangan Server Bisa Lanjut Kalian Baca DiBawah Sinih Okey!, Jangan Lupa DiSave Ip&Port-Nya Biar Kita Bisa Mabar, Dan Jangan Lupa Ajak Teman Kamu Yahh~_
๐Ÿ”ฐ

*MisueSMP*
_Server Info_ /
~~~~~~~~~~~~~~~
_โžณ IP: Silahkan Join Grup Kami Terlebih Dahulu Yah^^_๐Ÿงพ
_โžณ Port MCPE: 25565 ๐Ÿงพ_
_โžณ Port JAVA: -๐Ÿงพ_

๊’ฐ ๐Ÿฅ ๊’ฑุ˜ เฟ เฟ”*:๏ฝฅ๏พŸ

```SUPPORT VERSION :```
๐Ÿ“/ _For *MCPE*: 1.19+

๐Ÿ“/ _For *JAVA*: 1.19+

-ห‹เผปโเผบ หŠ-
๐ŸŽž๏ธโ€ข ```Fitur :```
โ†ณ _FULL ITEM๐Ÿ›–_
โ†ณ _EVENT MENARIK๐ŸŽ_
โ†ณ _JAVA & MCPE SERVER๐Ÿ‘พ_
```DAN MASIH BANYAK LAGI->โšก.```

-ห‹เผปโเผบ หŠ-
โ€ข ```Fast Link :```
โ†ณ _Discord :https://discord.gg/wRTmnQMy9K ๐Ÿ“Ÿ_

-ห‹เผปโเผบ หŠ-
โ†ณ _Need support?, Contact Discord Misue ๐Ÿ”Š_

*๐ŸŒดTHANK YOU FOR JOINING & BECOME OUR MEMBER๐ŸŒด*

Connect to this Minecraft 1.18 server using the ip misue.online

VectorCraft Indonesia Season 5 (play.vectorcraftid.com)

Game Modes: / / / /

Vectorcraft Indonesia Season 5 : Survival unik RPG

Bosen survival yang hanya begitu begitu saja ?
Atau mungkin pengen coba sistem lain yang menantang ?

Vectorcraft hadir untuk kamu!!
Apa aja sih yang ada di vectorcraft season 5 ini ?
1. Survival Unik
Harus ngehafalin command command ? aduh basi hehe canda basi. Disini kamu tinggal pake scroll untuk teleport random, ke spawn, back setelah mati dan lain lain.
2. RPG ?
hem RPG dungeon biasa kali ya, disini kamu bisa nemuin mobs mobs di world normal, ada juga item item custom yang drop dari pohon atau saat mining
3. Custom Item
Item yang drop buat apa ? kamu bisa craft SENJATA dan ARMOR! eits jangan salah, kamu bisa custom sendiri, senjata kamu mau ke element apa, mau air api tanah udara ( berasa avatar ) hahaha!
4. Boss Dungeon?
Hem, RPG ga seru kalo ga ada boss dungeon, nah kita kasih boss dungeon yang bisa kamu lawan bareng bareng dengan partenermu.
5. Masih banyak lagi yang unik pastinya.

Eh jangan salah, vectorcraft sering banget ngadain event bonus rank juga! vip vip+ mudah banget, ga harus bayar, menang event = dapet rank gratis!!

Buruan yuk join play.vectorcraftid.com
Kalo kamu pengguna Android tinggal tambahin port : 25565 aja

Connect to this Minecraft 1.19 server using the ip play.vectorcraftid.com

Turtle Revolution (play.turtleid.com:2005)

Game Modes: / / / / /

MINECRAFT SERVER

Turtle Revolution
Server minecraft yang memiliki gameplay survival economy & Add-on Slimefun!
kamu juga dapat merasakan sensasi Semi -rpg adventure bersama teman-teman kalian.

fitur apa aja yang ada diserver turtle revolution ?

โžธ Server online 24 Jam
โžธ Hub spawn
โžธSlimefun
โžธKeep Inventory
โžธ Custom Enchant
โžธ 1 player tidur
โžธ Economy Hard
โžธClaim land
โžธ Vote Create
โžธ Pinata cretae
โžธ Premium create
โžธ Tags unik & lucu
โžธ Custom Tags
โžธ Players Warps
โžธ Ranks
โžธkits
โžธAutcion House
โžธSethome
โžธDaily rewards


Mau join gimana caranya bang ?
---> IP Address :
Java Edition : play.turtleid.com:2005

Bedrock Edition : Bedrock.turtleid.com
port : 2204

Version : 1.15 - 1.19.


Turtle revolution Juga punya discord loh !
--->
https://discord.gg/evDeD8AqRy

>< Buruan join main minecraft bareng kami

Connect to this Minecraft 1.19 server using the ip play.turtleid.com:2005

Lucky Network (play.luckynetwork.net)

Game Modes: / / / / / /

Lucky Network [1.8-1.13]
Bringing Fun to Everyone!

Games:
- Survival
- Skyblock
- PracticePvP
- KitBattle
- Creative
- UHC
- Skywars
- Bedwars
- Murder Mystery

Join now!
luckynetwork.id
Discord: https://discord.gg/vfUnFjn

Connect to this Minecraft 1.19.3 server using the ip play.luckynetwork.net

ItzJackSMP (play.itzjacksmp.ml)

Game Modes: / / / / / /

๐•ฑ๐–Š๐–†๐–™๐–š๐–—๐–Š๐–˜:
ใ€๐Ÿ’ธใ€‘๐—˜๐—–๐—ข๐—ก๐—ข๐— ๐—ฌ
ใ€โš”๏ธใ€‘๐—ฃ๐—ฉ๐—ฃ ๐—”๐—ฅ๐—˜๐—ก๐—”
ใ€๐ŸŽฎใ€‘๐ƒ๐ˆ๐’๐‚๐Ž๐‘๐ƒ ๐Œ๐ˆ๐๐„๐‚๐‘๐€๐…๐“ ๐‚๐‡๐€๐“
ใ€๐ŸŒ€ใ€‘๐‘๐€๐๐ƒ๐Ž๐Œ ๐“๐
ใ€๐Ÿงฐ ใ€‘๐—–๐—ฅ๐—”๐—ง๐—˜๐—ฆ
ใ€โœ…ใ€‘๐—ฆ๐—จ๐—ฃ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿฎ๐Ÿฐ/๐Ÿณ ๐—ข๐—ฃ๐—˜๐—ก
ใ€๐Ÿ’ฒใ€‘๐—”๐—ช๐—˜๐—ฆ๐—ข๐— ๐—˜ ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—ฆ ๐—™๐—ข๐—ฅ ๐——๐—ข๐—ก๐—”๐—ง๐—ข๐—ฅ๐—ฆ ๐—”๐—ก๐—— ๐—ฅ๐—”๐—ก๐—ž๐—ฆ
ใ€๐Ÿ“™ใ€‘๐—”๐—ก๐—— ๐— ๐—จ๐—–๐—› ๐— ๐—ข๐—ฅ๐—˜!

โ”œโ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€ใƒปINFOใƒปโ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€๐’I
ใ€๐Ÿ”—ใ€‘: play.itzjacksmp.ml
ใ€๐ŸŽš๏ธใ€‘Version 1.19.2 - 1.18.2 - 1.8.9
ใ€๐Ÿ’ญใ€‘Discord: https://discord.gg/vEESwW4pjd

========================================================================================

Connect to this Minecraft 1.17.1 server using the ip play.itzjacksmp.ml

Ardaw Nework (ardaw.net)

Game Modes:

Ardaw Nework is an Indonesian Minecraft server with many great features. McMMO, PvP and custom enchants are just a few of the perks this server has to offer. Join now and come enjoy playing survival, parkour and bedwars with dozens of other players just like you!

Connect to this Minecraft Unknown server using the ip ardaw.net

RoomPixel (play.roompixel.com)

Game Modes: / /

RoomPixel adalah seperti realms dan kalian bisa menginvite teman kalian di Singleplayer atau Realms pada umum nya!

English:
RoomPixel is a new Minecraft server from Indonesia. It is like realms where you can invite your friends to single player or Realms in general. Come check out RoomPixel today, we're sure you find it to your liking!

Connect to this Minecraft 1.19 server using the ip play.roompixel.com

EiRoSans | BEDROCK & JAVA | Server (play.eiromc.xyz)

Game Modes: / / / /

*Moosimoss!~๐Ÿ’ซ*

Haii, Aku Mau Bagi Tau Nih
Ada Server Minecraft Yang Wajib Banget Kalian *JOIN*~๐Ÿ€

```dan kalian di Server ini bisa mabar dengan player Java juga lho!, Yang player MCPE, bisa Join juga kok!๐Ÿฅ + Kalian Bisa RolePlay Bareng Temen Kalian juga lhoo!๐Ÿ•Š๏ธ ```

_๐Ÿฆ‹Keterangan Server Bisa Lanjut Kalian Baca DiBawah Sinih Okey!, Jangan Lupa DiSave Ip&Port-Nya Biar Kita Bisa Mabar, Dan Jangan Lupa Ajak Teman Kamu Yahh~_
๐Ÿ”ฐ

*๐ŸŒด๏ผฅ๏ฝ‰๏ฝ’๏ฝ๏ผณ๏ฝ๏ฝŽ๏ฝ“๐ŸŒด*
_Server Info_ /
~~~~~~~~~~~~~~~
_โžณ IP: Silahkan Join Grup Kami Terlebih Dahulu Yah^^_๐Ÿงพ
_โžณ Port MCPE: 19132 (Default)๐Ÿงพ_
_โžณ Port JAVA: -๐Ÿงพ_

๊’ฐ ๐Ÿฅ ๊’ฑุ˜ เฟ เฟ”*:๏ฝฅ๏พŸ

```SUPPORT VERSION :```
๐Ÿ“/ _For *MCPE*: 1.16.210-1.16.220_

๐Ÿ“/ _For *JAVA*: 1.8 - 1.16.5_

-ห‹เผปโเผบ หŠ-
๐ŸŽž๏ธโ€ข ```Fitur :```
โ†ณ _FULL ITEM๐Ÿ›–_
โ†ณ _EVENT MENARIK๐ŸŽ_
โ†ณ _JAVA & MCPE SERVER๐Ÿ‘พ_
โ†ณ _MULTI SERVER๐Ÿ’_
โ†ณ _SCHOOL๐Ÿซ_
โ†ณ _BPK SMPโ›“๏ธ_
โ†ณ _AcidISland๐Ÿ๏ธ_
โ†ณ _CaveAdvanture๐Ÿ—ฟ_(PROSES)
โ†ณ _PVP โš”๏ธ_
โ†ณ _WEBSITE๐Ÿช_
```DAN MASIH BANYAK LAGI->โšก.```

-ห‹เผปโเผบ หŠ-
โ€ข ```Fast Link :```
โ†ณ _WhatsApp : https://wa.eiromc.xyz ๐Ÿ“ž_
โ†ณ _Discord :https://discord.eiromc.xyz ๐Ÿ“Ÿ_
โ†ณ _Vote : https://vote.eiromc.xyz ๐Ÿ–ฒ๏ธ_
โ†ณ _Server Status : https://uptime.eiromc.xyz ๐Ÿ“Š_
โ†ณ _Website : https://website.eiromc.xyz ๐Ÿช_

-ห‹เผปโเผบ หŠ-
โ†ณ _Need support?, Contact [email protected] ๐Ÿ”Š_

*๐ŸŒดTHANK YOU FOR JOINING & BECOME OUR MEMBER๐ŸŒด*

Connect to this Minecraft 1.19.2 server using the ip play.eiromc.xyz

rizal (damns.minehut.gg)

Game Modes:

Ayo cok join kene

Connect to this Minecraft 1.19.3 server using the ip damns.minehut.gg

Norigami Java Server (play.norigami.eu.org)

Game Modes: / / / / / / /

Server minecraft Indonesia yang unik โค๏ธ

[==================]
Server: Norigami
IP: play.norigami.eu.org
Versi: 1.12.2 - 1.19+
[==================]

Untuk pertama", haii perkenalkan aku Nori, aku disini ditugaskan untuk menjelaskan -
bagaimana konsep di server kita ini:D, jadi simak baik baik yaa..

Kami menyediakan server yang bertujuan menyajikan Survival semi RPG
di server Indonesia!.

Didalam server kalian mendapatkan pengalaman membunuh monster dungeon dan menukarnya dengan senjata, atau item" RPG yang sangat variatif dan akan terus terupdate!, kalian juga bisa membawa item RPG itu ke Sruvival SMP lo!, jadi kalian bisa pamer ke temen kalian di server :V.

Terus didalam server ada rank yang bisa kalian beli pake uang didalam game loo!, tapi selain rank yang tadi ada kalian bisa juga mendukung server ini dengan cara membeli rank donasi juga!, agar server tetap terus bisa online:D.

Udah tunggu apalagi!, yokk join ke server kami, kita pecahkan misteri didalam server agar mendapatkan sebuah senjata legendaris, ekhem.

Oh iya, saya juga mau ngasi tau kalo server ini tuh dibuat dadakan jadi misal kalau ada fitur yang bellum di realisasikan, dan bug yang terjadi skita para staff minta maaf yaa :), tapi diluar itu kita para staff terus berkerja untuk terus mengupdate server ini kokk, agar kedepannya bisa lebih baik:D.

Nih aku kasih lllink Discord nya, jangn llupa baca rules di situu ya, misal kalo gamau diban, ehe.
Discord: https://discord.gg/wdrXDcedTm

udahh ya, Nori mau lanjut bantu" staff nih, agar fitur" kita lebih banyak lagii. daa


English:
Norigami is a unique Indonesian Minecraft Java server for versions 1.12.2 and up. Its a semi-RPG survival server where you can experience the fun of killing dungeon monsters and exchange them for weapons or RPG items. The server has ranks too, which you can buy with in-game money. Come now, join Norigami and solve the mysteries of the server to get a legendary weapon!

Connect to this Minecraft 1.19.3 server using the ip play.norigami.eu.org

DiviaMC (diviamc.id)

Game Modes: / / / /

DiviaMC
โ–บ Server IP: diviamc.id
โ–บ Version: [ 1.8.x - 1.17.x ]

-------- Open World --------
+ Player-driven Economy (Purely)
+ South East Asia World Map
+ Customizable RPG Items
+ Private Island
+ Custom Crafting Recipe
+ Custom Enchants
+ Ranks

https://discord.gg/mYBPSDFwsz
https://i.postimg.cc/9XRNGRMy/server-banner.jpg

Connect to this Minecraft 1.7.1 server using the ip diviamc.id

LegendManyo (play.dancraft.net)

This server did not select any game modes.

welcome indonesia server ``````````````````````````````````````````

Connect to this Minecraft 1.14.4 server using the ip play.dancraft.net

ConcordiumCraft (139.99.81.115)

Game Modes: /

A new RLCraft experience that's open to everyone! Server is 6gb RAM located in Singapore, started on 2 July 2020. Currently on testing phase and it's all about enjoying the adventure within the beautiful modpack of RLCraft. Family-friendly, newbie-friendly, and all-around people-friendly. See you in-game!

Connect to this Minecraft 1.12.2 server using the ip 139.99.81.115

Load More...

Random Server Videos