CraftRosi


Minecraft Server

Tags: PvP

CraftRosiNetwork 2022 yılında açılmış Türkiye'nin en eski isim köküne(2017) sahip minecraft sunucularından biri. 2017'de başlayan maceramız 2017 yılının sonlarında yaklaşık 3 yıllık aranın ardından yeniden açılmıştır. 2022 Ocak ayından beri tekrardan aktif hâle gelen sunucumuz henüz taze bir sunucu olmasına karşın kısa süre içerisinde büyük bir gelişim kaydetmiştir. CraftRosiNetwork'ün öncelikli amacı minecraft oyununu "premiumsuz" olarak (premium hesap gerektirmeden) sizlere en kaliteli ve eğlenceli şekilde oynatmaktır. Bu yüzden sunucumuza giriş yapan herkesin kabul etmiş sayılacağı kurallarımıza www.craftrosi.net.tr/kurallar adresinden ulaşabilirsiniz.

CraftRosi Network ekibimizden yönetim kadromuzda, 2017 yılından itibaren Türkiye'nin en büyük minecraft sunucularından birinin kurucuları ve yöneticilerinden olup uzun yıllar büyük bir kitleye hizmet etmiş kişiler mevcut. Sunucu ekibimiz yaklaşık on kişi olmakla birlikte tüm ekip arkadaşlarımız ile uzun bir süredir tanışığız ve çalışma halindeyiz.


English:
CraftRosiNetwork is a popular Turkish Minecraft server that was originally opened in 2017. It was reopened at the end of 2020 and has since made great progress in providing high-quality gameplay for users without the need for a premium account. The server's rules are available on their website and are expected to be followed by all users. The management team consists of experienced individuals who have served on Turkey's largest Minecraft servers for many years. The team is relatively small, but everyone has known each other for a long time and works well together.

Vote for this server!

  • Offline! Players
  • 1.16.5 Version
  • 52.4% Uptime
  • 1 day Last Ping
  • 0 Votes

Random Server Videos