Softmania 1.18.2


Minecraft Server

Tags: Economy PvP Survival TnT Run

Zdravim vsechny hrace, pokud jste klidny, a milujete Minecraft, tak tento server je delany primo pro vas. Na serveru je prumerny pocet hracu takze tu je klid i nejake vzruseni v prijemnem balancu. Pokud neni naplnen slot 20 hracu, tak tu na lagy urcite nenarazite.

Stav co chces, kde chces. Bez omezeni. Bez griefu. Softmania!

Server byl zalozen jako utociste pro hrace klidne hrani v klidnem prostredi. Pro tento ucel ma kazdy hrac na serveru vlastni residency; hraj sam, nebo pouze s temi, ktere k sobe pozves. Server je nastaveny na tezkou normal obtiznost, kazdy hrac ma k dispozici:
- /home
- /ah (aukce)

Ahoj, softmania je minecraft server zalozeny na zabave . Server pro vas nabizi super minihru jako je tntrun, a survival. Server je stale ve vyvoji furt makame na novych vecich. Mame super a-team ktery se stara o vsechno aby vam zprijemnily hrani na serveru.

Nase komunita:
Den a den se snazime vybudovat super komunitu ktera bude respektovat pravidla a nebude delat problemy.

Lobby:
Otevreli jsme nase nove lobby kde muzete najit truhly od kterych musite mit klic. Jako je vote/rare klic. Na lobby najdete easter eggy ze kterych kdyz kliknete dostanete super item. Parkour na lobby; muzete naskakat rekord a popripadne neco vyhrat.

Buildery/ky:
Mame super builderky ktery radi postavi neco pro vas.
Builderky stavi lobby, mapy atd...

Grafik:
Mame grafika na serveru ktery se stara o nase loga, a takove veci za me urcite jeden z nejlepsich mc survival serveru u nas. Skvela komunita, prijemny a-team spolu s helper-team a mnoho dalsiho. Hraju tu asi dva mesice server je bez lagu skvele nastavene pluginy, krany spawn rozhodne doporucuji si zahrat.

English:
If you are calm and love Minecraft, this is the server for you! Softmania is a new Czech Minecraft server being developed in the Czech Republic. The server was established for players to have a fun time playing quietly in a quiet environment. It has survival, PvP, TnT Run, an auction house and parkour in the lobby. The lobby also has easter eggs that you can click on to receive super rare items! Join Softmania and see all the many reasons that make it one of the best Minecraft survival servers from the Czech Republic!

Vote for this server!

IP Address

CZ Servers

  • Offline! Players
  • 1.18.2 Version
  • 50.7% Uptime
  • 1 day Last Ping
  • 0 Votes

Random Server Videos