| Medieval Legacy | Survival Server


Minecraft Server

Tags: Adventure Economy Hardcore Survival

֎ | Sziasztok! Megnyitja kapuit a MEDIEVAL LEGACY Minecraft szerverünk! | ֎


"Mire/milyen módra épül a szerver, mit is takar?"

- Szeretnénk hogy a játékosok sokáig a szerveren tartózkodhassanak, és ne unják meg a játékot hamar. Tehát a szerver egy nehéz túlélőmódon alapul, ahol arra törekedtünk, hogy a játékosok minél tovább élvezhessék a nálunk töltött időt, és ne maxolják ki magukat rövid időn belül. Nálunk a játékos az első, az ő igényei számítanak nekünk! -


"Mit tartalmaz a szerver, illetve mi az oka annak hogy a játék nehéz lesz, mi rá a garancia?"


◈ Questek: Lehetővé teszi a játékosoknak hogy küldetéseket vállaljanak el, amiért cserébe jutalomba részesülnek. FONTOS! Egyszerre csak egy questet tud elvállalni a játékos, viszont megadott időn belül újra elérhetővé válik számára a már egyszer teljesített küldetés! Vannak olyan questek amiket csak egyszer lehet teljesíteni, viszont általában értékesebb jutalmakkal gazdagodhatsz utána!

◈ Területvásárlás: A szerveren NINCSEN területvédés, csakis 1 telket tudsz vásárolni [nagyobb ranggal mégegyet], egy bizonyos összegért. Nem vállalunk felelősséget azért, hogyha a vadonba építkezel!

◈ Shoprendszer: A szerver rendelkezik shoprendszerrel, amin keresztül tudsz a többi játékossal üzletelni, venni/eladni dolgokat. A boltot 7 napra tudod megvenni magadnak, ami egy bizonyos összegbe kerül. Illetve ha már rendelkezel boltossal, csakis nagyobb ranggal tudsz még egy shoppost venni, ami azért lehet hátrány, mivel mindegyik boltosnak megvan adva hogy mekkora slottal rendelkezhet, így nem biztos hogy elegendő lesz ahhoz, hogy mindent eladj, amit éppen szeretnél.

◈ Ládarendszer: Rendelkezünk még ládarendszerrel, ahol próbára tehetitek a szerencséteket, és megpróbálhattok kinyitni sok-sok értékes jutalmat.
mindegyik ládához nagyobb ranggal kell rendelkezni, a wooden láda elérhető mindenki számára!


◈ Jutalmak: A szerveren töltött idődért megjutalmazunk, ami azt jelenti hogy ki tudsz váltani NAPI, HETI, illetve HAVI jutalmat!

◈ Apróságok: A szerveren gyorsabban megy le a kajacsíkod, illetve lassabban regenerálódsz, ami a boltok jövőbeli balansza miatt lett bevezetve!


◀ Mint ahogy olvashattátok is, sok dolog rangfüggő, viszont ne aggódjatok, a rangok többségét a szerveren töltött játékidődért kapod! ▶

A jövőben rengeteg nagy update várható, hogy minél élvezetesebbé, és izgalmasabbá tehessük számotokra a játékot! Reméljük élvezni fogja mindenki, és egy szuper közösséget tudunk kialakítani! Az adminoktól nyugodtan kérdezhettek, itt mindenki nagyon elszánt a játékosok segítségnyújtása mellett! Illetve naprakész információkban lehet részetek ha csatlakoztok a discord szerverünkre, ahová minden frissítést kiírunk, illetve a lehető leggyorsabban választ adunk a kérdéseitekre! Ha a szerver elér egy átlag játékosszámot, valószínűleg át fogunk térni egy megbízhatóbb, erőteljesebb, magyar elhelyezkedésű hostinghoz, hogy a lehető legzökkenőmentesebb élményt nyújtsuk nektek!


IP: gld-de64-pr1.cortexnodes.com:26398
Verzió: 1.20.4
Discord szerverünk: https://discord.com/invite/gPsHTB2VdA


English:
Medieval Legacy is a Hungarian Minecraft 1.20.4 Survival server with quests, a server shop, player shops, chests, and playtime rewards. Players can buy one plot of land (more with a higher rank), but there is no land-claiming feature, so it will not be protected from griefers. The server also has a unique gameplay feature where the food bar goes down faster, and regeneration is slower. With future updates, Medieval Legacy plans to make the game more enjoyable, and players can join the server's Discord for all news as well as quick support.

Vote for this server!

  • Offline! Players
  • 1.20.4 Version
  • 24.3% Uptime
  • 2 weeks Last Ping
  • 0 Votes

Random Server Videos