Aroks Online


Minecraft Server

Tags: Dungeons Economy Pets Skyblock

Balık Sistemi:
Her balığın kendine özgü boyu ve nadirliği bulunmaktadır bu çeşitliliğe göre balığın fiyatı artmaktadır.

Bitcoin Sistemi:
Sunucuda fiziksel olarak ekran kartı ve bilgisayar alarak kendi miningini yapabilirsin borsaya katılarak paranı katlayabilirsin.

Özel Büyü ve Eşyalar:
Sunucumuzda 400+ büyü bulunmaktadır. Bu büyüler genelde bosslardan ada zindanlarından veya kasalardan çıkmaktadır bunun yanı sıra klasik Minecraftın dışında farklı maden, eşya, zırh, yiyecek.

Savaş Bileti:
Her sezon sıfırlanan ve sana özel görevler veren bir sistem üstelik. Her sezon sonu sana birbirinden eşsiz hediyeler veriyor. Bu görevleri tamamlayarak sunucuda ki oyunculara fark atabilirsin.

Pet Sistemi:
Hem sevimli hem de seni güçlendiren dostla r seni bekliyor onları besleyerek seviye atlatabilirsin ve gücüne güç katabilirsin.

Çiftci:
Sunucuda belli bir miktar paraya aldığın senin için otomatik toplama ve satma işlevi gören bir yardımcı.

Jeneratör Geliştirme:
Adanın jeneratör üreticilerini geliştirerek değerli cevherler üretmesini sağla!

Sky Guardians [YAKINDA]:
Sunucumuzda yeteneklerin daha ön plana çıktığı özel adalar bulunuyor burada yeni bosslar ve moblarla. özel kılıçlar ile doyasıya savaşabilir özel eşyalar kazanabilirsiniz.

Bu sistemlerin yanı sıra sunucuda daha birçok sistem mevcuttur. Heyecanını kaçırmak istemediğimiz için birçok sistemimizden bahsetmedik. Sende bu heyecana katılmak istiyorsan discordumuza ve sunucumuza gelebilirsin.


English:
Aroks Online is a Turkish Minecraft server utilizing features like skyblock, survival, MMORPG and factions. If has many exciting systems, some of which include pets, bitcoin, farming and fishing. There are also special items and over 400 spells as well as different mines, items, armor and food not found in classic Minecraft. Lots more stuff was intentionally not mentioned, so I guess you'll just have to join to find out what!

Vote for this server!

  • Offline! Players
  • 1.19.2 Version
  • 67.7% Uptime
  • 1 week Last Ping
  • 0 Votes

Random Server Videos