CoreCraft


Minecraft Server

Tags: Creative Economy Hardcore Mcmmo Minigames PvP Survival

∎∎∎Hardcore – Creative - Minigames∎∎∎ (1.12 tot 1.19.3)
----------------------------------------------------------------

∎--- Hardcore server ---∎

[Overleven]
Ben jij een overlever? Kom dan eens een kijkje nemen op CoreCraft. Hoe lang hou jij het vol om in leven te blijven te midden van mobs en jouw medespelers?
Iedere 30 dagen krijgt iedereen weer een nieuwe kans, wij resetten dan de gamemode terug naar Hardcore.

[Economie]
De hardcore server beschikt over een uitgebreide winkel waar van alles te koop is om jouw reis zo makkelijk mogelijk te maken! Echter, goedkoop is het niet... Verdien geld door te handelen met andere spelers in het Auction House of door te vissen, per gevangen vis ontvang je een klein bedrag.

[mcMMO]
Train jouw skills om beter te worden in verzamelen of om jouw vijanden de baas te zijn met diverse wapens!

[Claims]
Als je begint met spelen kun je maximaal 1 chunk claimen, deze chunk moet je van brandstof blijven voorzien. Claims blijven niet automatisch bestaan, dit geeft een extra dimensie aan het spel.

[Ranks]
Ranks en de bijbehorende voordelen zijn gratis vrij te spelen. Een hogere ranks levert extra ingame voordelen op.

∎--- Creative server ---∎
Bouw je liever in creative of ben je doodgegaan in de hardcore server? Claim jouw creative plot(s) en laat jouw bouwkwaliteiten de vrije loop!

∎--- Minigames (Lobby server) ---∎
In onze lobbyserver vind je enkele minigames om samen met jouw vrienden te spelen. Momenteel is Buildgame en TNT-Run beschikbaar. In de toekomst breiden wij dit aanbod uit.

∎--- Community Input ---∎
Wij bouwen graag samen met jou aan een community! Join onze Discord en denk mee over het verbeteren van de server. Ook staan er momenteel nog vacatures open voor diverse functies. Gebruik het ticket-systeem om meer te weten te komen.

∎--- Regels ---∎
Wij willen onze server speelbaar houden voor alle leeftijden, wij hanteren daarom regels om dit voor iedereen mogelijk te maken. Houdt iemand zich niet aan de regels dan volgen hier sanctie's op.

Vote for this server!

  • 0/100 Players
  • 1.19.3 Version
  • 98.8% Uptime
  • 1 day Last Ping
  • 1 Votes

Random Server Videos