True WorldsTrue Worlds on elämää nähnyt, lämminhenkinen, peliaika-arvoihin perustuva survival-peliyhteisö. Se on perustettu vuoden 2011 loppupuolella, ja on näin ollen Suomen vanhin itsenäinen serveri! True Worldsin, tuttavallisemmin 'Truen' erikoisuuksia ovat mm.
- Kokonaan peliaika-arvojen ympärillä pyörivät lisäominaisuudet
- Survivalissa valuuttana konkreettinen kulta
- Pelaajien väliseksi painotettu kaupankäynti
- Minipelien automaattiset rahapalkinnot muihin peliympäristöihin
- Kaikille avoin Creative-ympäristö (pelaamalla lisätontteja!)
- Runsaasti omaa koodia (myös kotisivut!)

True on suunniteltu mahdollisimman pitkälle siten, että pelaajat voivat käyttää palvelimen ominaisuuksia mahdollisimman itsenäisesti sekä vaikuttaa peliympäristöön, ylläpitoon ja uudistuksiin. Näiden asioiden puolesta puhuvat etenkin tee-se-itse -suojaukset, kaupankäyntimahdollisuudet, pelaajien sanavalta ylläpitohakemuksissa, foorumien ideat ja ehdotukset -alue sekä laajat ohjeistukset eri ominaisuuksiin. Meilläpäin tähdätään siihen, että pelaajat tuntisivat olonsa tervetulleiksi ja voisivat kehittää peliympäristöään aina vain parempaan suuntaan.

Pääpelimuotonamme toimii Survival-ympäristö, jossa osittain customoitu päämaailma, vähemmän turvallinen Nether sekä joka toinen kuukausi resetoituva End PvP:llä. Erossa Survivalista löytyy Skyblock, Party, yleinen Creative, FaithCrea ja KitPvP. Skyblock-ympäristössä kuka tahansa voi rakentaa saarensa alkuchestin antimista unelmiensa valtakunnan sekä vaihdella tavaroita muiden pelaajien ja spawnilta löytyvien kauppiaiden kanssa. Party-maailmastamme löydät pelaajien tekemiä parkour-ratoja ja muita minipelejä, joista on mahdollista lunastaa rahapalkintoja muihin peliympäristöihin. Tarjoamme myös kaikille käyttäjillemme 75x75-kokoisen tontin helppokäytöisestä ja suositusta PlotSquared-creativesta. FaithCrea-ympäristön 100x100-kokoiset tontit kuuluvat taas pitkään pelanneille käyttäjillemme (+500 tuntia). Omaa koodia olevassa KitPvP-maailmassamme pääset myös mäiskimään muita pelaajia harkitusti kootuilla taisteluvälineyhdistelmillä!

Ylläpitopoppoomme sekä koko muu Trueyhteisö toivottaa juuri Sinut tervetulleeksi viettämään kanssamme mielenkiintoista, hauskaa ja persoonallista aikaa tutun pelin syövereissä!

Vote for this server!

Us:  
  • 4/2,011 Players
  • 1.14.3 Version
  • 99.8% Uptime
  • 3 hours Last Ping
  • 148 Votes

Random Server Videos