RayCraft - Kingdom


Minecraft Server

Tags: Adventure Dungeons Economy Faction PvE PvP

♜ Ontdek de Wereld van Onze Minecraft Kingdom Server! ♜

Ben je een Minecraft-liefhebber op zoek naar een nieuw avontuur? Dan hebben we precies wat je nodig hebt!

♞ Beleef Onze Minecraft Kingdom Server! ♞

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze bestaande en bloeiende server, waar spelers zoals jij hun eigen koninkrijken hebben gebouwd, oorlogen hebben gevoerd, en onvergetelijke herinneringen hebben gemaakt. Onze community is al sterk en groeit nog steeds - we kunnen niet wachten om te zien wat jij zal bijdragen.

⍰ Wat Maakt Ons Speciaal? ⍰

We hebben een hoop leuke dingen die je kunt doen in onze server. Voer oorlogen, Ervaar avontuurlijke verhaallijnen, Versla bosses die de server al jaren terroriseren, Werk omhoog om nog gevaarlijkere missies aan te gaan, Ontmoet bondgenoten, Vecht samen in arena's, Unlock prestiges om nog betere spullen te krijgen & nog veel meer!

✺ Content Creator Aankondiging! ✺

Om de ervaring nog beter te maken, hebben we geweldig nieuws voor de fans van Minecraft-content. Onze eigen content creator is klaar om een boeiende nieuwe serie te lanceren over de belevenissen in onze Kingdom!

Volg hun avonturen, krijg tips en tricks, en zie de wereld van onze Minecraft Kingdom Server door hun ogen.

⇒ Doe met ons mee! ⇐

Ben je klaar om je bij onze gemeenschap aan te sluiten? Ben je klaar om de wereld te veranderen met jouw acties? Klik op de volgende link om je bij ons te voegen: https://discord.gg/FnYpjedg8Z We kunnen niet wachten om je daar te zien!

Vote for this server!

IP Address

NL Servers

  • Offline! Players
  • 1.19 Version
  • 57.3% Uptime
  • 1 week Last Ping
  • 0 Votes

Random Server Videos