ParkyKlobasy 1.19


Minecraft Server

Tags: Adventure Bukkit Cracked Economy Prison PvE PvP Skyblock Survival Vanilla

ParkyKlobasy je nový minecraft server běžící na nejnovější verzi 1.19. Je určen pro všechny hráče, kteří chtějí budovat přátelskou komunitu a užít si své hraní naplno!

Na serveru se nachází kompletně nová mapa, která čeká jen na to, až ji prozkoumáš! Server je zaměřen hlavně na survival, ale postupem času zde najdeš i mnohé minihry - chceme poslouchat hlas komunity a tudíž vybírat ty nejoblíbenější minihry, aby se zde nikdo nenudil! Pro odreagování od klasického survivalu se můžeš zapojit i do Evnetů, které jsou pořádány A-Teamem a sklízejí mezi hráči úspěchy!

Celý server navíc běží i pro warez hráče, takže nemusíš mít strach, že by ses na server nedostal(a), pokud nemáš koupený minecraft ;)

Těšíme se na Tvou návštěvu! -Tým ParkyKlobasy

Discord: https://discord.gg/pnnE9TBFrM

English:
ParkyKlobasy is a new Czech Minecraft server running on the latest version 1.19. It is intended for all players who want to build a friendly community and enjoy their gaming to the fullest!

There's a brand new map on the server just waiting for you to explore! It is mainly focused on survival, but over time you will find many more minigames here. We want to listen to the community and then choose the most popular minigames to be added, so that no one gets bored here! Take break from classic survival by participating in events, which are always a hit among players!

ParkyKlobasy has online-mode set to false in its server.properties file, so you can still play on the server even if you haven't bought Minecraft. You just need to use an alternative Minecraft client that supports offline mode, like Tlauncher.

We look forward to having you join our server! -Team ParkyKlobasy

Discord: https://discord.gg/pnnE9TBFrM

Vote for this server!

  • Offline! Players
  • 1.20.4 Version
  • 77.3% Uptime
  • 2 weeks Last Ping
  • 1 Votes

Random Server Videos