SONATLAS



Tags: Faction Skyblock Survival

ARTI BASMA SİSTEMİ
Setlerinize ve eşyalarınıza artı basarak klasik güç dengesini bozduk. Böylelikle yapabileceğiniz en iyi seti yapmanız hiç kısa sürmeyecek!

EFSUN SİSTEMİ
Zindan'dan ve Tartaros bölgesinden düşürdüğünüz efsun nesneleri ile eşyalarınıza çeşitli efsunlar basarak eşyalarınızı daha da güçlendirebilecek ve rakiplerinize aman okutabileceksiniz.

YENİ ZIRHLAR VE EKİPMANLAR!
Klasik eşyaların da dışında çıkarak oyuna yeni set ve kılıç ekledik. Tabii ki önümüze gelen eşyaları ekleyip sunucunu dengesini çorbaya dönüştürmedik. Tüm denge ve oyun zevki düşünülerek ayarlanıldı ve sunuldu.

TARTAROS BÖLGESİ!
Bu dünya bir end dünyasıdır. Enderman yaratıklarını keserek tartaros parçacığı biriktiriyor ardından biriktikçe tartaros gözüne dönüştürerek end portalına diziyor ve Tartaros Ejderha'sını çağırıyorsunuz! Ejderha'yı keserken en çok hasarı veren ilk 3 kişi verdiği hasara göre çeşitli ödüller kazanıyor!

NOT: Sunucudaki tüm verileriniz her 3 saatte bir olmak üzere güvenli sunuculara yüklenerek tüm emekleriniz koruma altına alınıyor.

Sunucu Resmi Web Adresi: https://sonatlas.com
Sunucu Erişim Adresi: mc.sonatlas.com
Sunucu Giriş Sürümleri: 1.17.1-1.18.1
Sunucu Discord Adresi: https://discord.gg/bbx667jYha

English:
SonAtlas is a Turkish Minecraft server from Turkey with many players. Come explore the Tartaros region, an end world where you can collect tartar particles by slashing Enderman creatures. Then, turn them into tartar eyes and line up on the end portal to summon the Tartaros Dragon. The first 3 people who inflict the most damage while slaying the Dragon will get various rewards according to the damage that they have done! We added new armor and equipment to the game too, leaving out the classic items. With the plus pressing system, you can quickly upgrade your items and sets to be their be their best. The influence system allows you to further boost the strength of your items by attaching various enchantment objects to them.

Vote for this server!

  • Offline! Players
  • Unknown Version
  • 56.8% Uptime
  • 1 hour Last Ping
  • 0 Votes

Random Server Videos