ÆSİRMC RPG TURKEY



Tags: Cracked Faction Parkour PvE PvP Roleplay Survival

Aesir RPG Minecraft
IP:oyna.aesirmc.com 1.18.2
Türkiyenin En iyi Faction RPG sunucusu
Survival&Faction bir arada + Parkur + Klan Savaşları,
PvP&PvE,
Servera Özel TexturePack,
Kasılabileceğiniz Orman,
+220 Özel İtem
RPG Envanteri
Depo Sistemi
MMO Itemler
Mana ve Skill Sistemi
3D modelli Boss ve Yaratıklar
Petler ve Petlere göre özellikler
Açık Dünya
Hikayeli Sunucu
Zorlanacağınız Upuzun Maden ve Yeni Moblardan Düşecek Özel İtemler,
Mitolojiye Göre Rütbe Sistem ve Daha Fazlası,
Oyundaki her hareketine bağlı görev sistemi

Aesir RPG Faction sunucusudur. 1 Yıldan itibaren Minecraft oyuncularına Türkiyenin en iyi RPG keyfini yaşatmayı hedefleyen ve bunu başaran Minecraft sunucusu. Türkiyede RPG konusunda birinci sıraya adını yazdırmış olan Aesir Minecaft sunucusu 13 Mayısta girdiği büyük bakımdan sonra açılıyor.

Aesir Minecaft sunucusu konsepti;

Bir adam düşünün hayatını gezmeye ve savaşmaya adamış. Bu adam bir şehre geliyor, Şehirdeki insanlar sürekli Şehrin ortasındaki kuleden açılan bir portaldan bahsediyor ve içinden çıkan yaratıklar şehre zarar verdiği için yakınıyorlardı bir kurtarıcı arıyorlar. Portalın gizemli ve tehlikeli bir madene gittiği düşünülüyor. Adamımız o sırada devreye giriyor savaşmak ve dövüşmekten zevk alan bu kanlı savaşçı aradığı yeri bulduğunu hissediyor ve kendisini Madenin sırlarını açığa çıkartmaya adıyor.

Amaç;

Aesir MMORPG ile Factionı birbirine bağlayan savaşarak gelişip klan kurup diğer klanlarla savaşıp en iyi savaşcı olmayı hedefleyen oyuncularla dolu olan Minecraft sunucusudur. İttifak, düşmanlık, diplomatik ilişkiler kurabileceğiniz takas yaparak itemlerini yükseltip kendi gücüne daha da güç katıp En iyi savaşçı yolunda olmaya çalışmaktır.

English:
ÆSİR MC is a Turkish Minecraft server offering cross-play between Java and Bedrock. It is a factions and survival server with parkour, clan wars, PvP, PvE and special bosses. Other features include a custom texture pack, long difficult mines, new mobs with special item dops and a ranking system based on mythology. So invite your friends, join our Discord and play on ÆSİR MC until you can't no more!

Vote for this server!

  • 43/950 Players
  • 1.18.2 Version
  • 96.9% Uptime
  • 13 minutes Last Ping
  • 1,202 Votes

Random Server Videos