MuikkuVerkko


Tags: BedWars Minigames Skyblock Survival

Tervetuloa MuikkuVerkko minecraft verkostoon.

Olemme tiivis Suomalainen yhteisö.

Palvelimemme toimivat "waterfall" verkossa joka on kaikille avoin ja pyöritämme lukuisia pelimuotoja perinteisestä Survivalista erilaisiin Minipeleihin. Resurssimme ovat melko laajat ja pelaajiemme ei tulisi kokea lagia tai viivettä. Ehdotusten ja ideoiden mukaan lisäämme pelimuotoja myös mukaan! Palvelin sijaitsee maantieteellisesti helsingissä joten viive ei tule olemaan suuri.

Palvelimella puhutaan vain ja ainoastaan suomenkieltä. Pienimuotoinen "finglish" ei haittaa mitään mutta pelaajamme ovat pääosin vain suomalaisia/puhuvat suomea.

Palvelin on melko alkuvaiheessa ja jotkin osat siitä vaativat yhä laajaa kehitystä. Käytämme myös discord nimistä keskustelu sovellusta jossa tarkempaa tietoa palvelimesta. (Muistathan Discord palvelimen ikärajan K-13)
Discord palvelimella on myös linkki "Survival" palvelimen dynmappiin ja survivalin
https://discord.gg/EQP7dzuDyS

Säännöt tms. lukevat Discordissa, muista lukea ne ennen liittymistä!

English:
MuikkuVerkko is a Finnish speaking Minecraft server made in Helsinki. It is open to everyone and has numerous gamemodes from traditional survival to various mini-games. More details about the server, as well as the rules, can be found on the Discord server.

Discord: https://discord.gg/EQP7dzuDyS

Vote for this server!

IP Address

FI Servers

  • 0/69 Players
  • 1.20.1 Version
  • 77.9% Uptime
  • 3 weeks Last Ping
  • 1 Votes

Random Server Videos