CesuRNetwork



Tags: Economy Hardcore Oneblock Parkour PvP Skyblock

IP: play.cesurnetwork.com
Website: www.cesurnetwork.com
Discord: www.discord.gg/bPUBXejnHP
JAVA & BEDROCK
BEDROCK & MOBİL GİRİŞ BAĞLANTI NOKTASI: 19132

MEVCUT OYUNLARIMIZ:
---------------------------------

EMEK SKYBLOCK
ONEBLOCK

---------------------------------
CesuRNetwork Kimdir?

CesuR Network 2024 yılında açılmış Türkiye'nin en eski isim köküne(2015) sahip minecraft sunucularından biri. 2015'de başlayan maceramız 2018 yılının sonlarında yaklaşık 3 yıllık aranın ardından yeniden açılmıştır. 2024 Ocak ayından beri tekrardan aktif hâle gelen sunucumuz henüz taze bir sunucu olmasına karşın kısa süre içerisinde büyük bir gelişim kaydetmiştir. CesuR Network'ün öncelikli amacı minecraft oyununu "premiumsuz" olarak (premium hesap gerektirmeden) sizlere en kaliteli ve eğlenceli şekilde oynatmaktır. Bu yüzden sunucumuza giriş yapan herkesin kabul etmiş sayılacağı kurallarımıza www.cesurnetwork.com/kurallar adresinden ulaşabilirsiniz.

CesuR Network ekibimizden yönetim kadromuzda, 2015 yılından itibaren Türkiye'nin en büyük minecraft sunucularından birinin kurucuları ve yöneticilerinden olup uzun yıllar büyük bir kitleye hizmet etmiş kişiler mevcut. Sunucu ekibimiz yaklaşık on kişi olmakla birlikte tüm ekip arkadaşlarımız ile uzun bir süredir tanışığız ve çalışma halindeyiz.

TAGLER:
minecraft skyblock server, minecraft skyblock sunucusu, minecraft skyblock, skyblock sunucusu ,skyblock server, opskybock sunucu, faction server, mc türk sunucu, minecraft hub sunucu, 1.8 mc sunucu, 1.8 türk sunucu, minecraft opskyblok, opskyblok skyblock, minecraft faction sunucu, faction sunucuları, cesurnetwork ip, kitpvp, faction, opskyblock, skyblok, oneblock, minecraft türk sunucular, mc hub sunucu, türk sunucu minecraft, 1.8 sunucu, sobaborusu, witheyz, cesurnetwork site, cesurnetwork, minigames, cesur network, premiumsuz server, premiumsuz türk sw, premiumsuz sunucu, premiumsuz sunucular, serverler

Vote for this server!

  • 0/500 Players
  • 1.16.5 Version
  • 94.5% Uptime
  • 7 hours Last Ping
  • 301 Votes

Random Server Videos