Brodarasi Network


Minecraft Server

Tags: Anarchy BedWars PvE PvP Skyblock Survival

Cauti o comunitate mare si variata, in continua dezvoltare? Ai ajuns exact unde trebuie! Oculta Brodarasilor - 18.8k membri pe Discord actualmente - isi redeschide portile pentru toti jucatorii de Minecraft in cautare de ceva diferit in comparatie cu principalii "suspecti" cand vine vorba de servere mari de minecraft romanesti.

Pentru inceput va vom oferi 3 sectiuni de baza care vor fi deschise treptat: Survival (1.16.5), Skyblock (1.16.5) respectiv BedWars (1.8.8) - primul server care isi va deschide portile este Survival-ul (1.16.5) nostru - gazduit pe dedicat propriu, optimizat din perspectiva performantei, si securizat cu cele mai noi metode de protectia impotriva intentiilor malicioase (Cheaters, DDoS, Bots, etc). Scopul sectiunii noastre este acela de a oferi un gameplay echilibrat si placut cu sanse egale pentru absolut toti jucatorii, indiferent de varsta, preferinte sau vechime in comunitate!

Urmatoarea sectiune pe care o avem in plan este cea de Skyblock. Scopul nostru va ramane in continuare acela de a oferi o experienta de joc cat mai placuta si lipsita de interferente - din aceasta cauza procesul de development al serverelor noastre poate varia, de la saptamani pana la luni. Ne-am propus sa lansam sectiunea de Survival la finalul lunii Ianuarie, ocazie cu care vom incepe lucrul la sectiunea de Skyblock.

Suntem deschisi in fata propunerilor si in continua cautare de persoane demne si capabile sa ne fie colegi in cadrul staff-ului. Daca ai experienta in moderarea diferitelor sectiuni, cunostiinte avansate despre anumite moduri de joc, talent ca Builder sau chiar capacitatea de a realiza pagini Web asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!

Site: brodarasi.ro // Discord: http://dsc.gg/brodarasi // Email aplicatii: [email protected]

Vote for this server!

  • Offline! Players
  • 1.18 Version
  • 49.4% Uptime
  • 18 hours Last Ping
  • 0 Votes

Random Server Videos