MagmaCraft СЕЗОН 11



Tags: Cracked Economy KitPVP Mcmmo Parkour PvP Survival

Здравейте! :)

Ако търсите качествен Minecraft сървър със сплотено и дружелюбно общество, нашият сървър е точно за вас. Нашето екип се отличава с многогодишен опит и винаги е готов да ви предостави 24/7 съпорт. Ние предлагаме много уникални и кастомизирани плъгини, като например бизнес плъгин, система за точки, MagmaWars и много други интересни функции.

Вие имате възможността да създавате собствен бизнес в играта и да изкарвате пари. С нашия Jobs плъгин, когато изпълните определени задачи, получавате точки, които можете да използвате за закупуване на айтеми в играта.

Сървърът ни използва последната версия на Residence, където можете да купувате и продавате резиденции, добавяте приятели и много други интересни неща. Също така разполагаме с Premium клан система, която включва разнообразни събития като Clan Duels и Clan Wars.

Имаме и специално разработена уеб базирана социална мрежа, където можете да контролирате клана си, следите бановете, създавате продажби, участвате в търгове и много други.

Сървърът е наличен на български език, като се грижим максимално малко от плъгините да останат на английски, за да гарантираме удобство на всички наши играчи.

Също така нашият сървър разполага и с иновативна система за обмяна на валута в играта срещу истински пари в реално време. Това предоставя допълнителна стойност и възможности за нашите играчи, като им позволява да съчетаят своята страст към играта със създаването на приходи.

Не се колебайте да ни посетите и да се насладите на тази уникална възможност за забавление и изкарване на истински пари чрез сървъра.
За повече информация и забавление, не се колебайте да ни посетите. Очакваме ви!

Приятна игра! 😊

Vote for this server!

  • Offline! Players
  • 1.20 Version
  • 78.2% Uptime
  • 1 week Last Ping
  • 0 Votes

Random Server Videos