ComboCraft


Minecraft Server

Tags: Economy Mcmmo Oneblock Survival Vanilla

Velkommen til ComboCraft.DK!
Vi er en dansk Minecraft server der ligger stor vægt på glæden ved at spille med andre under trygge rammer. ComboCraft netværket ejes og drives af familie og vi har derfor meget fokus på at alle har det godt og trives mens der spilles!
Hos os er der ikke noget der koster penge for dig, alt er tilgængeligt for ingame-penge.

Du kan spille 𝗦𝗠𝗣 & 𝗢𝗻𝗲𝗕𝗹𝗼𝗰𝗸, så der er lidt for enhver smag:

- 𝗦𝗠𝗣 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝗿: Vi kalder denne server OP-SMP mest fordi den er fyldt med sjove og fede ting som ikke normalt er på en ”Vanilla SMP”. Der er f.eks. Headdatabase, MCmmo, Backpack, Claims, VoteKeys, Mulighed for Fly og KeepInventory, når du voter får du 2 Vote-keys 1 Fly-key og 1-KeepInventory-key, Servershop, Playershops, Elevatorskilte, Ranks og meget meget mere. Her er en build verden til at bygge sin base, en mining verden og selvfølgelig Nether og End til at samle ressourcer. OP er for alle aldre og skill levels. Du kan altid vælge de OP (OverPower) ting fra så du har mulighed for at spille Minecraft præsic som du har lyst til.

- 𝗢𝗻𝗲𝗕𝗹𝗼𝗰𝗸: Klassisk OneBlock start på en Ø i luften og slå på ”den magiske blok” byg, udvid, overlev, men pas på du ikke falder i dybet!..

Vi glæder os til at byde DIG velkommen på serveren og i ComboCraft-familien! :)

Vote for this server!

IP Address

DK Servers

  • 7/1,000 Players
  • 1.20 Version
  • 99.9% Uptime
  • 7 hours Last Ping
  • 30 Votes

Random Server Videos