MiddleCraft



Tags: Adventure Economy Hardcore PvE PvP Survival

• Здравейте, търсите място за игра с многобройни възможности и интересни нови изживявания, което да е на разположение 24/7 и да имате възможност да играете от версия 1.19+? Сървърът MiddleCraft е това, от което се нуждаете!
• В MiddleCraft ще намерите добро и дружелюбно Community с добър Staff, който е готов да ви помогне по всяко едно време. В нашия Discord сървър ще намерите различни канали за развлечения. В сървъра ни има 2100+ потребители. Това означава, че винаги има активни хора, с които да обсъждате различни теми и да се забавлявате като играете заедно. Ще се запознаете с много нови хора.
• Minecraft Server-ът предлага една спокойна обстановка за вашето оцеляване и забавление. За това спомагат не само отговорният Staff, който следи за нередности и се старае да направи вашето прекарване в сървъра безпроблемно, а и качествените играчи, с които ще се срещнете веднага, след като влезете в сървъра. Всеки е готов да ви помогне, когато имате нужда от нещо. Ще намерите много различни плъгини и игри, които да подобрят стандартното Vanilla оцеляване. Два от най-забележимите плъгини са SlimeFun и CustomEnchants. CustomEnchants предлага 300+ нови енчанти, които ще направят вашите предмети и брони многократно по-силни от стандартните Vanilla енчанти. Всеки нов енчант е уникален и има собствено Ability, за което ще може да прочетете, когато влезете в сървъра. MiddleCraft е първият български сървър, който въведе Slimefun. Slimefun е плъгин, който предлага всичко, което можете да си представите. Slimefun позволява на всеки играч сам да реши в каква посока иска да развие своето оцеляване-дали в магията или технологиите, а защо не и в двете. Имаме достъп до неща от магически пръчки до ядрени реактори. Slimefun разполага с над 500 нови предмета и рецепти към Minecraft. А това дава възможност на играчите за още по-голямо развитие над стандартния Vanilla Minecraft.
Сървърът предлага множество други различни плъгини, за които ще трябва да разберете след като се присъедините към нас. При нас ще намерите множество различни и уникални евенти
• Сървърът разполага с рангова система. Посетете нашия сайт (https://store.middlecraft.eu/), за да разгледате какви рангове предлагаме. Ранговете от сайта се закупуват с истински пари. Така помагате не само на вас, като добавите в профила си екстри като летене и много други команди, а и помагате на сървъра да се развива. Но това не са единствените рангове, които се предлагат в нашия сървър. Ще имате възможността да спечелите рангове само като играете в сървъра. Разбира се, те имат изисквания, които трябва да покриете, за да получите съответния ранг. За тях трябва да се обърнете към член на Staff-a по време на игра.
• В сървъра ние се доверяваме до голяма степен на вашата преценка. Гласът на всеки един от играчите е най-важното за нас. Обратната връзка от ваша страна ни помага да развиваме сървъра и да го правим по-добър от преди. При колебания се допитваме до вас и заедно взимаме решения за промени.
• Заповядайте в нашия сървър още днес. Очакваме ви с нетърпение!
- MiddleCraft Staff

Vote for this server!

  • 2/6,969 Players
  • 1.19 Version
  • 99.3% Uptime
  • 21 hours Last Ping
  • 65 Votes

Random Server Videos