KuusistoMC.xyzTags: Economy PvE PvP Survival

> MIKÄ IHMEEN KUUSISTOMC?
KuusistoMC on suomalainen Minecraft -palvelin jossa voit pelata perinteistä Survivalia pienellä lisämausteella (kuten kunnollinen ekonomia, omien rakennelmien suojaaminen jne.). Palvelin on avattu yleisölle 14.3.2023.

> MILLAINEN KUUSISTOMC ON PALVELIMENA?
KuusistoMC kuten jo aikaisemmin mainittiinkin on palvelin jossa voit pelata perinteistä survivalia pienellä lisämausteella. Valitsemme ylläpidon jäsenemme erittäin tarkkaan jotta voimme tarjota jokaiselle parhaan mahdollisen ilmapiirin palvelimellamme. Emme myöskään suvaitse minkäänlaista syrjintää taikka rasismia jne. sillä tahdomme että jokaisella palvelimen pelaajalla on tervetullut olo. Palvelinta pidämme yllä ihan vain palvelimen ylläpitämisen ilosta, emmekä yritä olla mikään seuraava Hypixel. Palvelin myös kustannetaan suoraan ylläpidon taskusta, emmekä myy mitään "Pay-to-win" VIP-arvoja jne.

> MILLE YLEISÖLLE KUUSISTOMC ON SUUNNATTU?
KuusistoMC on suunnattu kaikille joita kiinnostaa Minecraftin survival pelimuodon pelaaminen pienellä lisämausteella mutta ilman mitään liiallisia extroja, eli KuusistoaMC on palvelimena hyvin pelkistetty mutta toimiva. KuusistoMC:llä voi pelata kaiken ikäiset mutta esimerkiksi kiroilua chatissa emme kiellä ellei sitä suunnata johonkin toiseen pelaajaan jne. Discordin käyttöehtojen mukaan Discord -tilin haltijan tulee olla vähintään 13 vuotias, joten Discordimme on K-13.

Kysymyksiä palvelimeen liittyen voi laittaa Discordimme. Haemme myös ylläpitoa joten mikäli kiinnostaa niin hakemukset myöskin Discordiimme.

> IP-OSOITE:
KuusistoMC.xyz

> DISCORD:
https://bit.ly/kuusistomc
TAI
https://discord.gg/En5J5eXRGM

> NETTISIVUT:
Tulossa...


English:
KuusistoMC is a Finnish Minecraft server that has been opened to the public since March 14th, 2023. Here you can play on a traditional survival server with a little extra spice added to make it more fun. Features offered include no pay to win elements, a decent economy, protecting your own builds, and more. Any and all questions about the KuusistoMC server should be posted on its Discord.

Vote for this server!

  • 0/100 Players
  • 1.19.3 Version
  • 100% Uptime
  • 23 hours Last Ping
  • 6 Votes

Random Server Videos