HappyMine


Tags: Creative Economy Survival Towny

HappyMine is een kleine maar gezellige community server. We richten ons voornamelijk op survival, maar ook hebben we een creative server om even lekker te bouwen 👷‍♂️

Even geen zin om te survivalen of te bouwen? Speel gezellig met andere spelers een leuke minigame als SkyWars, Paintball of KitPvP.

Onze spelers zijn erg behulpzaam en je wordt dan ook snel geholpen als je ergens tegenaan loopt :)


Survival 🪵🪓

Zin om lekker te survivalen? Dit kan op onze survival server, we updaten onze servers voortdurend zodat je je niet hoeft te vervelen. Sticht samen met andere spelers een stad of bouw een empire in je uppie. Het kan allemaal :)

In survival hebben we ook een economie, zo kan je je eigen winkeltje maken. Dit kan op de servermarkt of gewoon in je eigen stad! Je kan ook geld verdienen met bijbaantjes, neem een bijbaantje en verdien geld door te ⛏️minen, 🪵houthakken of te 🎣 vissen.

Voor donators hebben we ook een paar leuke extra’s. Donators kunnen hun eigen pakketje samenstellen met toevoegingen die het survivalen nèt iets leuker maken. Zo hebben we een jetpack, hier kan je brandstof in stoppen om zo een paar minuten te vliegen.

Natuurlijk hebben we voor de reguliere spelers ook leuke extra’s, zo kan je in de voteshop items kopen als onzichtbare item frames, ook kan je hier speciale hoofden krijgen. Decoreer 🌹 hiermee je stad, huis of bouwwerk om deze nog levendiger en gezelliger te maken!Creative ✨

Voor de creatievelingen onder ons hebben we ook een creative server. Hier kan je terecht als je gewoon zin hebt om te bouwen, of als je eerst even wilt nadenken over je survival huisje.
Je krijgt 3 plots van 65x65 blokken, deze kan je aan elkaar koppelen om zo een supergroot plot te maken om helemaal los te gaan!.

Ook hier kan je in de voteshop leuke items krijgen als onzichtbare item frames, of custom hoofden om zo je bouwwerk tot leven te brengen :)Zien we jou terug op onze server? 😀
Wij, het HappyMine staffteam, hopen je snel te zien op onze server. Kom gezellig langs en alvast veel speelplezier op play.happymine.nl!

Vote for this server!

  • 0/32 Players
  • 1.20 Version
  • 99.1% Uptime
  • 2 days Last Ping
  • 1 Votes

Random Server Videos