Dream Land


Minecraft Server

Tags: BedWars Creative KitPVP Minigames Parkour PvP Survival TnT Run Vanilla Whitelist

Dream Land - це популярний український проєкт, з просунутими можливостями комфортної гри. З безліччю нових режимів та широким асортиментом нових функцій.
Сервер націлений на розвиток українського контенту в сфері серверів Minecraft. Ядра проєкту завжди оновлюються до найновішої версії гри.
Доступна підтримка версій в діапазоні з 1.19+
Проєкт складається з декількох серверів:

Vanilla - сервер Minecraft, метою якого є поліпшення і розширення ванільного ігрового процесу.
Ми взяли все потрібне і відкинули зайве, щоб людям подобалось у виживанні в Minecraft, і дати цьому нове життя за допомогою нестандартних плагінів, нових зачарувань,
поліпшених механік та розмаїтнення взаємодій.

Futuristic - класичний сервер виживання, який поєднує в собі війни кланів і рольову взаємодію. Часто проводяться цікаві заходи, в яких можуть брати участь всі гравці.
Буде встановлена ​​унікальна і важлива система, яка зробить гру зручнішою і цікавішою. Стабільна економіка та збалансовані донати, які надають декоративні можливості,
які не змінюють економіку сервера. У вас є власна віртуальна команда і ви можете підвищити рівень свого клану для прибутку.
А також є весілля, транспорт, спецефекти, роботи, новий ландшафт, зміна сезонів та багато іншого.

MiniGames - включає в себе популярний Tnt Run, BedWars та просунутий Паркур.

Tnt Run — це схема бігу, яка переносить нашого персонажа у світ, що складається з великого відкритого світу посеред нескінченної порожнечі.
Наша головна мета — вижити в цьому світі, уникаючи провалів у дірах, які утворює карта після наступання на піщані та блоки цементу.

Bed Wars - На базі гравці можуть знайти торговців, які купують товари за допомогою бронзи (звичайна цегла), заліза та золота. Отримати бронзу легко.
Свердловина з цим ресурсом знаходиться біля основи. Недалеко від фортеці знаходиться залізний спавнер. У центрі карти гравці знайдуть 4 джерела золота.
Звичайне ліжко - головний скарб гравця. Команда повинна захистити ліжко будь-якою ціною. Гравці можуть будувати фортеці або оточувати їх пастками.
Різні предмети можна придбати у торговців. Зброя, броня, зілля, блоки. Мета команди — знищити ворожі ліжка, щоб не дати їм відродитися.
Виграє гравець, який зруйнує ліжко і переможе ворога.

Паркур - мета відточити навички у стрибках на літаючі блоки.


English:
Dream Land is a popular Ukrainian Minecraft server network optimized for a comfortable game. It offers an enhanced vanilla survival server with custom plugins, new enchantments, and improved mechanics, as well as a futuristic survival server that combines clan wars and roleplaying. There is also a Minigames server with TnT Run, BedWars and advanced parkour. With tons of new modes, a wide range of new features, and up-to-date servers, no other Minecraft network in the world can compete with Dream Land. See for yourself by joining today!

Vote for this server!

  • 3/200 Players
  • 1.19 Version
  • 100% Uptime
  • 1 day Last Ping
  • 1 Votes

Random Server Videos