Provanas >[1.16.5-1.20.4]< Minecraft



Tags: Dungeons Economy Faction Mcmmo Oneblock PvE PvP Skyblock Spigot Survival

Oyunlar:
- Towny
- BoxPvP
- Survival Vadi
- Skyblock Aincrad
- Skyblock Avalon
- Tek Blok
- SkyPvP

30 Temmuz 2014 yılında Survival Orman 1.7 versiyonu ile Minecraft sunucu hizmeti vermeye başladı. Deneyimli, adaletli ve 7/24 destek sunan kadrosu ile hizmet vererek kısa zamanda oyuncuların gönlünde taht kurdu. İlk 1.8 Survival ile oyuncuların beğenisini toplayıp hemen ardından gelen Aincrad 1.8 sayesinde orjinal Skyblock deneyimiyle oyunculara farklı deneyimler sundu.

Amansız bir pvp deneyimi için türünde ilk Skyblock ile pvp konseptini birleştiren SkyPvP oyunu açıldı. Ardından farklı ekonomisi ve zengin içerikleriyle Survival Vadi ile yoluna devam etti. 2020 yılında hikayeli oyun serileri ile ezber bozan bir Skyblock deneyimi olan Avalon açıldı. İçerisinde özel minyonlar, koleksiyonlar, ve yetenekler ile oyunculara daha farklı ve yenilikçi bir oyun deneyimi sunacak maceranın kapılarını araladı. 2021 yılında tek bir blok ile kendi adanızı geliştirmenizi konsept olarak ele alan Tekblok bölümünü oyuncularla buluşturdu.

English:
Provanas is a Turkish Minecraft server run by an active staff team who are experienced, fair and available 24/7. Since July 30th, 2014, we have provided entertainment to thousands of players through the various games that we offer on our server. Join now because honestly, who wouldn't want to play on a server where everyone gets treated equally!

Games:
- Towny
- BoxPvP
- Survival Vadi
- Skyblock Aincrad
- Skyblock Avalon
- Oneblock
- SkyPvP

Vote for this server!

  • 236/341 Players
  • 1.20.4 Version
  • 99.5% Uptime
  • 15 minutes Last Ping
  • 4,449 Votes

Random Server Videos